Ma t/m Vr 08:00 - 17:30
Za (1 okt - 1 apr) 08:30 - 13:00
Za (1 apr - 1 okt) 08:30 - 15:00
Nieuw Loosdrechtsedijk 120
1231 LB loosdrecht
035-5823238
info@vanreenengas.nl

Van Reenen

Van Reenen Gas is leverancier van gasflessen met een eigen propaan vulstation in Loosdrecht. Wij beschikken over een groot assortiment aan gasflessen in alle soorten en maten. Wij zijn depothouder van Nippon Gases, Antargaz, Primagaz, Benegas Light en Campingaz.
We leveren gas voor verschillende branches zoals lasbedrijven, laboratoria, voedselverpakking, heftruckbranche, campings, etc. Ook de consument kan bij ons terecht voor gas ten behoeve van de barbecue, de buitenkeuken, vuurtafel, terrasverwarming, de sta- en toercaravan. Bij ons op de bedrijfslocatie in Loosdrecht kunnen wij uw fles ruilen of (bij)vullen.

In de winkel hebben wij aanverwante producten zoals bijvoorbeeld:


Zien wij u binnenkort bij Van Reenen Gas op de Nieuw-Loosdrechtsedijk 120 in Loosdrecht?


Geschiedenis

Grootvader Jan van Reenen startte Van Reenen BV Brandstoffenhandel in 1937 te Loosdrecht. In de jaren veranderde de brandstoffenhandel van kolen naar aardgas en uiteindelijk naar olie en gas. In 1962 kwam zoon Piet van Reenen bij het bedrijf en het bedrijf bleef doorgroeien. Sinds 2004 zijn de kleinkinderen Roel en Jan van de Greijn de eigenaren van Van Reenen Gas. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot specialist in handel en transport van gascilinders in Midden-Nederland. Daarnaast worden er ook aanverwante producten als propaan- en lasapparatuur geleverd.